Węgorz | w galarecie
towar niedostępny
Opis
WĘGORZ W GALARECIE
Produkt pasteryzowany.
Wykwintny węgorz, sandacz lub pstrąg – to ryby które doskonale smakują w wersji w galarecie. To proste i pyszne danie warto włączyć do codziennego jadłospisu. Lokalne ryby są gotowane na parze, a później zalewane aromatycznym wywarem. Całość doprawiona tradycyjnymi przyprawami z dodatkiem warzyw.
Składniki: węgorz (46%), galareta (woda, marchew, cebula, pietruszka, por, seler, żelatyna, sól, natka z pietruszki, liść laurowy, ziele angielskie).
Może zawierać: gluten, gorczyca.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna 360.5kJ/86cal,
tłuszcz 4.5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.9g),
węglowodany 2.88g (w tym cukry 0.7g),
białko 8.42g, sól 2.47g.
Masa netto: 330 g Opakowanie: słoik 350 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz