Sos boloński | tradycyjny z mięsem
towar niedostępny
Opis
SOS BOLOŃSKI - TRADYCYJNY Z MIĘSEM
Produkt pasteryzowany.
Składniki: mięso mielone wieprzowe, pomidory, boczek wędz.parz., mleko, marchew, seler, wino czerwone, cebula, sól, woda, bazylia, pieprz, czosnek, porcja rosołowa, papryka ostra, pietruszka, por, papryka wędzona, natka pietruszki, liść laurowy, ziele angielskie.
Może zawierać: gluten, gorczycę.
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna 460kJ/110kcal,
tłuszcz 34.,3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.68g),
węglowodany 4.33g (w tym cukry 0.9g),
białko 8.29g, sól 2g.
Masa netto: 500 g Opakowanie: słoik 545 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz