Sandacz | w zalewie octowej
towar niedostępny
Opis
SANDACZ W ZALEWIE OCTOWEJ
Produkt pasteryzowany.
Sandacz to jedna z najlepszych ryb śródlądowych. Jej delikatne mięso charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu. Przygotowany w zalewie octowej idealnie nadaje się jako wyjątkowa przekąska.
Składniki: sandacz (44%), woda, cebula, ocet spirytusowy, marchew, liść laurowy, sól, mąka kukurydziana, przyprawa warzywna (sól morska, marchew, pasternak, cebula, seler, pomidory, por, papryka, natka pietruszki, cukier, lubczyk, pieprz czarny, kurkuma, czosnek, koper), ziele angielski.
Może zawierać: gluten, gorczycę
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna 223kJ/53.3kcal,
tłuszcz 0.42g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0.1g),
węglowodany 10.4g (w tym cukry 0.65g),
białko 5.84g,
sól 0.65g.
Masa netto: 332 g Opakowanie: słoik 350 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz