Pstrąg | w galarecie
towar niedostępny
Opis
PSTRĄG W GALARECIE
Produkt pasteryzowany.
Pstrąg, sandacz lub wykwintny węgorz – to ryby które doskonale smakują w wersji w galarecie. To proste i pyszne danie warto włączyć do codziennego jadłospisu. Lokalne ryby są gotowane na parze, a później zalewane aromatycznym wywarem. Całość doprawiona tradycyjnymi przyprawami z dodatkiem warzyw.
Składniki: pstrąg (46%), woda, marchew, cebula, pietruszka, por, seler, żelatyna, natka z pietruszki, mąka wrocławska, sól, liść laurowy, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 240.3kJ/57.4cal,
tłuszcz 2g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0.1g),
węglowodany 3g (w tym cukry 0.84g),
białko 6.71g,
sól 0.19g.
Masa netto: 320 g Opakowanie: słoik 350 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Lipa 2; 83-442 Wdzydze Tucholskie