Fasolka po bretońsku | tradycyjna
towar niedostępny
Opis
FASOLKA PO BRETOŃSKU
Produkt pasteryzowany.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z dodatkiem aromatycznej kiełbasy. W połączeniu z ziemniakami i warzywami jest idealnym daniem na rodzinny obiad.
Składniki: fasola białą 50%, koncentrat pomidorowy 20%, kiełbasa wieprzowa* 20%, woda, majeranek, czosnek, sól, pieprz, przyprawa warzywna (sól, cukier, cebula, pietruszka, lubczyk, kurkuma, kukurydza), ziele angielskie, liść laurowy. *kraj pochodzenia - Polska.
Może zawierać: gluten, jaja, mleko, gorczycę, seler
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 585 kJ/ 140 kcal,
tłuszcz 6,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g,
węglowodany 15,2 g, w tym cukry 6,3 g,
białko 6,6 g, sól 1 g.
Masa netto: 800 g Opakowanie: słoik 900 ml
Przechowywanie: w temperaturze od +2°C do +8°C. Okres przechowywania około 5 miesięcy od daty zakupu. Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie nr partii. Aby sprawdzić aktualnie wysyłane partie skontaktuj się z nami.
Producent: Maknitt- Tur Sp. z o.o. ul. Dąbrowska 5, 83-441 Wiele
Zakład: Lipa 2, 83-442 Wdzydze Tucholskie