Bigos z grzybami | kaszubski
towar niedostępny
Opis
BIGOS Z GRZYBAMI
Produkt pasteryzowany.
Potrawa w tradycyjnym stylu z kapusty i kiełbasy, z dodatkiem warzyw, grzybów i naturalnych przypraw. Jest to smaczny, szybki i sycący obiad dla całej rodziny.
Składniki: kapusta kiszona (61%), łopatka wieprzowa, cebula, kiełbasa zwyczajna, boczek parz.wędz., śliwka suszona, grzyby suszone, cukier, pieprz, jałowiec.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 319.7kJ/76.4kcal,
tłuszcz 3.53g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.44g),
węglowodany 6.9g (w tym cukry 3.36g),
białko 4.89g.
Masa netto: 510 g Opakowanie: słoik 545 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz