Bigos z grzybami | kaszubski
towar niedostępny
Opis
BIGOS Z GRZYBAMI
Produkt pasteryzowany.
Potrawa w tradycyjnym stylu z kapusty i kiełbasy, z dodatkiem warzyw, grzybów i naturalnych przypraw. Jest to smaczny, szybki i sycący obiad dla całej rodziny.
Składniki: kapusta biała (35%), kapusta kiszona (30%), kiełbasa zwyczajna, boczek parz.-wędz., kości wędzone, pieczarki, koncentrat pomidorowy, śliwka suszona, cukier, liść laurowy, majeranek, pieprz, ziele angielskie.
Może zawierać: gluten, gorczycę.
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna 398,71kJ/95,23kcal,
tłuszcz 5,91g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,68g),
węglowodany 29,95g (w tym cukry 1,87g),
białko 25,63g.
Masa netto: 510 g Opakowanie: słoik 545 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz