Bigos z grzybami | kaszubski
towar niedostępny
Opis
BIGOS Z GRZYBAMI
Produkt pasteryzowany.
Potrawa w tradycyjnym stylu z kapusty i kiełbasy, z dodatkiem warzyw, grzybów i naturalnych przypraw. Jest to smaczny, szybki i sycący obiad dla całej rodziny.
Składniki: kapusta świeża, kapusta kiszona, kiełbasa* 20%, boczek parzony* 5%, podgrzybki, pieczarki, śliwka suszona, przecier pomidorowy, sól, pieprz, zioła prowansalskie, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie.
*kraj pochodzenia - Polska.
Może zawierać soję, gluten, gorczycę, seler, mleko.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 594 kJ/ 142 kcal,
tłuszcz 11 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9 g,
węglowodany 6 g, w tym cukry 2,1 g,
białko 4,3 g, sól 1 g.
Masa netto: 500 g Opakowanie: słoik 545 ml
Przechowywanie: w temperaturze od +2°C do +8°C. Okres przechowywania około 5 miesięcy od daty zakupu. Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie nr partii. Aby sprawdzić aktualnie wysyłane partie skontaktuj się z nami.
Producent: Maknitt- Tur Sp. z o.o. ul. Dąbrowska 5, 83-441 Wiele
Zakład: Lipa 2, 83-442 Wdzydze Tucholskie