Zrazy wołowe | w sosie podgrzybkowym
towar niedostępny
Opis
ZRAZY WOŁOWE W SOSIE Z PODGRZYBKÓW
Produkt pasteryzowany.
Zrazy wołowe nadziewane farszem według kaszubskich przepisów. Połączenie mięs, ogórka kiszonego i grzybów leśnych cebuli z odpowiednio przyprawionym sosem pieczeniowym z podgrzybkami tworzy głęboki smak.
Składniki: skrzydło wołowe, woda, cebula, wino czerwone, masło, sól, grzyby suszone, mąka wrocławska, kości św. wędz., boczek parz.wędz., ogórek kiszony i małosolny, pieprz, musztarda, marchew, pietruszka, por, seler, czosnek, pomidor, liść laurowy.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 632kJ/151kcal,
tłuszcz 8.53g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.37g),
węglowodany 4.3g (w tym cukry 0.47g),
białko 12.8g,
sól 2.48g
Masa netto: 510 g Opakowanie: słoik 545 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz