Pasztet z dzika | z jałowcem
towar niedostępny
Opis
PASZTET Z DZIKA Z JAŁOWCEM
Produkt pasteryzowany.
Pasztet z dziczyzny od polskich dostawców. Wyjątkowy smak zapewniają wysokiej jakości składniki. Szczególnie polecany przez wyrazisty i delikatny smak z nutą jałowca. To zdrowa, naturalna i wyjątkowo smaczna propozycja.
Składniki: mięso z dzika* 85%, boczek wieprzowy*, wywar mięsny z dziczyzny, smalec wieprzowy, cebula, podgrzybki suszone, śliwki suszone, jajka, jałowiec 2%, przyprawy. *kraj pochodzenia - Polska.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1191 kJ/ 287 kcal,
tłuszcz 24 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,3 g,
węglowodany 2,6 g, w tym cukry 1,1 g,
białko 15 g, sól 1,7 g.
Masa netto: 150 g Opakowanie: słoik 235 ml
Przechowywanie: w temperaturze od +2°C do +8°C. Okres przechowywania około 5 miesięcy od daty zakupu. Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie nr partii. Aby sprawdzić aktualnie wysyłane partie skontaktuj się z nami.
Producent: Maknitt- Tur Sp. z o.o. ul. Dąbrowska 5, 83-441 Wiele
Zakład: Lipa 2, 83-442 Wdzydze Tucholskie