Pasztet z dzika | z jałowcem
towar niedostępny
Opis
PASZTET Z DZIKA Z JAŁOWCEM
Produkt pasteryzowany.
Pasztet z dziczyzny od polskich dostawców. Wyjątkowy smak zapewniają wysokiej jakości składniki. Szczególnie polecany przez wyrazisty i delikatny smak z nutą jałowca. To zdrowa, naturalna i wyjątkowo smaczna propozycja.
Składniki: jajko, czosnek, jałowiec, gałka muszkatołowa, wino czerwone, wątroba wieprzowa, podgardle wieprz., marchew, łopatka wieprzowa, dzik – gulasz, cukier, cebula, masło, smalec, sól, seler, pietruszka, pieprz, bułka tarta,
rozmaryn.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 774.9kJ/185cal,
tłuszcz 11.44g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.81g),
węglowodany 10.3g (w tym cukry 0.34g),
białko 11.34g, sól 1.33g
Masa netto: 200 g Opakowanie: słoik 235 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz