Ciemny sos-podgrzybkowy
towar niedostępny
Opis
CIEMNY SOS PODGRZYBKOWY
Produkt pasteryzowany.
Składniki: kurka, woda, śmietana, cebula, marchew, pietruszka, por, seler, cebula, sól, czosnek, masło, mąka wrocławska, tymianek, pieprz, natka z pietruszki, liść laurowy, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 695kJ/166kcal,
tłuszcz 11.5g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6.1g),
węglowodany 9.79g (w tym cukry 0.3g),
białko 3.51g, sól 7,06.
Masa netto: 300 g Opakowanie: słoik 350 ml
Przechowywanie: w temperaturze. od 2st. C do 8st. C. Okres przechowywania około 6 miesięcy od daty zakupu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii.
Opakowanie produktu może różnić się od widocznego na zdjęciu. Gramatura oraz składniki dań pozostają niezmienne.
Producent: Maknitt-Tur Sp. z.o.o. ul. Dąbrowska 5; 83-441 Wiele
Zakład: Mały Klincz 36; 83-400 Mały Klincz