Zrazy | w sosie podgrzybkowym
towar niedostępny
Opis
ZRAZY WOŁOWE W SOSIE Z PODGRZYBKÓW
Produkt pasteryzowany.
Zrazy wołowe nadziewane farszem według kaszubskich przepisów. Połączenie mięs, ogórka kiszonego i grzybów leśnych cebuli z odpowiednio przyprawionym sosem pieczeniowym z podgrzybkami tworzy głęboki smak.
Składniki: wołowina 60%*, boczek parzony 15%*, mięso mielone wieprzowe 5%*, cebula 10%, ogórek kiszony 10%, grzyby suszony, sól, pieprz, sos pieczeniowy (wywar z mięsa wołowego, mąka pszenna, podgrzybki suszone, cebula, przyprawa warzywna (cukier, pasternak, marchew, por, pietruszka, lubczyk, kurkuma, kukurydza).
*kraj pochodzenia - Polska
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 894 kJ/ 214 kcal,
tłuszcz 10,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,1 g,
węglowodany 3,5 g, w tym cukry 0,5 g,
białko 25 g, sól 0,5 g.
Masa netto: 850 g Opakowanie: słoik 900 ml
Przechowywanie: w temperaturze od +2°C do +8°C. Okres przechowywania około 5 miesięcy od daty zakupu. Nasze produkty wytwarzamy na bieżąco, dlatego posiadają różne daty ważności w zależności od partii. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie nr partii. Aby sprawdzić aktualnie wysyłane partie skontaktuj się z nami.
Producent: Maknitt- Tur Sp. z o.o. ul. Dąbrowska 5, 83-441 Wiele
Zakład: Lipa 2, 83-442 Wdzydze Tucholskie